Is Cryolipolyse iets voor mij?

Om te kunnen beoordelen of cryolipolyse iets voor jou is, moet je jezelf een aantal vragen stellen:

  • Wil ik afvallen of afslanken op één of meerdere plekken?
  • Heb ik budget en ben ik bereid in mezelf te investeren? (klik hier voor een indicatie van cryolipolyse tarieven).
  • Op welke plek(ken) wil ik afvallen/afslanken?
  • Heb ik last van vet, vetjes, cellulitis, sinaasappelhuid striae?
  • Ben ik gezond? (klik hier voor meer informatie en veel gestelde vragen)
  • Wat is mijn BMI?

BMI is een belangrijke indicator, en staat voor Body Mass Index. Waarom is dit belangrijk? Het kan zijn dat je op dit moment een te hoog BMI hebt, dan is het belangrijk om eerst af te vallen voordat je aan cryolipolyse begint. Want pas dan zal het echt effectief zijn. (Klik hier om in contact te komen met één van onze gecertificeerde partner dieetcoaches).

Als jouw BMI geschikt is, dan is cryolipolyse mogelijk. Hieronder kan je een snelle test doen.

Volg de stappen

  • Lichaam
  • Zones
  • BMI
  • Advies

Vrouw of man?Kies gewenste zones


BMI


Persoonlijk advies: