Cryolipolyse / Coolsculpting praktijk in Hoogezand

Untitled-design-47

Over

Ik ben Gerda, de trotse eigenaresse van Studio Slim Slanker. Zoals vele anderen heb ik ook jaren lang geworsteld met een flink overgewicht. Na allerlei soorten diëten en gejojo was voor mij de maat vol. Ik ben in 2010 d.m.v. een dieet met maaltijdvervangende producten en persoonlijke begeleiding 25 kg afgevallen. Vanaf dat moment heb ik tegen mezelf gezegd: dit is mijn nieuwe ik en ik laat het niet gebeuren dat ik weer zoveel aan ga komen. Maar toch bleef ik een buikje houden. Dit is juist dat wat er niet meer af wou en waar de cryolipolyse uitermate geschikt voor is. De kers op de taart na het afslanken. Dit positieve gevoel wil ik anderen ook geven en daar wil ik ook jou mee helpen in mijn praktijk: Studio Slim Slanker.

 


 

De laagdrempelige cryolipolyse praktijk aan huis

Studio Slim Slanker is een kleinschalige praktijk aan huis waar warmte en gezelligheid voorop staan. In de praktijk kan je onder andere terecht voor cryolipolyse behandelingen, TEI-system EMS met infrarood en begeleid afvallen.  De cryolipolyse techniek is met name een effectieve methode voor het verwijderen van vet op specifieke plaatsen, zoals de buik, taille, bovenbenen en de rug. Na een cryolipolyse behandeling bij mij in de studio heb je geen hersteltijd nodig en kun je meteen weer je dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Dat maakt de behandeling een perfect alternatief voor liposuctie.

 


 

 

 

Met kou als het belangrijkste instrument

De Cryo Shaper

Het cryolipolyse apparaat heeft zuigmonden die op de huid worden geplaatst. Door middel van vacuüm wordt de huid in de zuigmonden gezogen, waarna de onderhuidse vetlaag wordt bevroren. De temperatuur in de zuigmonden daalt tot maximaal -10 graden Celsius. Afhankelijk van de dikte van de vetlaag duurt de behandeling zo’n 45 minuten.Wij maken gebruik van de Cryo Shaper, een apparaat dat voorzien is van de nieuwste technieken. De vetcellen worden eerst verwarmd en vervolgens gekoeld. Het lichaam zal deze afvalstoffen binnen vijf weken op natuurlijke wijze afvoeren. Dat gebeurt via het lymfestelsel en de lever.

*Een cryolipolyse behandeling is niet geschikt bij een BMI hoger dan 30.

 


 

Plan jouw gratis intake hieronder in (t.w.v. €29) en ontvang jouw €78,- kortingsvoucher voor jouw eerste behandeling.

Boek hieronder vandaag nog een intake,

  Gratis intake


  We gebruiken de gegevens uit dit formulier uitsluitend voor de gratis intake.

  of reserveer een tijdslot

   

   

  Google Reviews:

  Hoogezand
  5.0
  Gebaseerd op 4 beoordelingen
  powered by Google
  Mario Oldenburger
  Mario Oldenburger
  10:18 10 Sep 21
  Zéér proffesioneel. Goede uitleg en geduldig.
  Sander S.
  Sander S.
  09:37 18 Jul 21
  Gerda Oosting's Studio Slim Slimer in Hoogezand is a professional weight loss company. She uses, among other things,... the Röss Aesthetics Cryolipolysis device. The cryolipolysis technique means that fat cells under the skin are deliberately frozen. These crystallize and then die while other body cells remain unaffected. The dead fat cells are naturally removed in the weeks after the treatment by means of the body process 'apoptosis'. This causes the fat cells to disappear permanently from the body. In my opinion, the device that Gerda uses is just as good as the Zeltiq Coolsculpting device that is used here and there in Drenthe or the Clatuu Alpha device that is used in Sneek, but a lot more affordable! Gerda is also very caring and carefully takes the time to carry out the treatment properly. She also gives good (after) advice. In any case, I am very satisfied with the result!lees verder
  A Putte
  A Putte
  12:51 25 Nov 20
  Gerda is a lovely woman.Know what she is talking about and is happy to share her knowledge with you. A must!
  Marieke Prak
  Marieke Prak
  15:44 22 Apr 20
  Sweet person is Gerda, gives you a lot of motivation and pleasant conversations
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader

  Meld je aan voor de nieuwsbrief

  Ontvang leuke afslank tips, aanbiedingen en een eenmalige kortingsvoucher!

  Je bent succesvol ingeschreven